OVERZICHT

Producten - Overzicht

Hier vind u een overzicht met uitleg van de producten die we aanbieden via verdelers of via onze webshop, alsook welke er binnenkort gaan uitkomen. 

Journey

Journey, onze gebrouwen (crafted) Cider van vers geperste rode en groene Belgische appels is ons eerste product, ontstaan in 2019. Het is een droge cider, licht van afdronk en met een alcoholgehalte van 7,5%. Je smaakt de frisse appels en het gebrouwen proces in deze 33 cl. 

   

Deze cider is onlangs vernoemd in de top 10 Gentse Bieren om te proeven.


Je kan deze bestellen op onze webshop, bestellen in horecazaken of kopen in enkele winkels.

Triple Cider

Dit is onze triple cider gemaakt van 100% vers geperste appels afkomstig van boomgaarden rondom Gent, gebrouwen in de buurt van Gent, volledig met de hand gemaakt en zelfs 3x gefermenteerd. De smaak kan je vergelijken met drogere en meer zurige wijn smaken zoals onder andere Cava. 


Deze cider bestaat uit 3 verschillende appelsoorten, waarvan 1  een oud Belgisch ras is. Deze komt in 75cl zwarte flessen, speciaal geselecteerd voor de feestdagen.

Appel Bubbels

Dit is ons alcohol vrij alternatief en gebaseerd op ons "Journey"recept, in 33cl flesjes.

Beschikbaar vanaf 2022,

meer informatie volgt.

Perry - Peren Cider

Deze Perry (de  engelse benaming voor Peren cider) zal gemaakt worden met 2 verschillende peren rassen afkomstig van onze Belgische boeren. Deze wordt verkocht in een 33cl flesje.

Beschikbaar vanaf 2022,

meer informatie volgt.